MAAK EEN KEUZE UIT
ÉÉN VAN ONZE SERVICES

Bij belangrijke gebeurtenissen moet alles tot in de puntjes in orde zijn. Onze luxe auto’s en horloges mogen in de voorbereiding niet ontbreken, echter zitten veel prestigieuze merken in een hoge prijsklasse. Daarom verhuren wij bij Royal Cars & Watches luxe auto’s en horloges van verschillende unieke merken.

services

Car rental

Onze auto verhuur service is het ultieme in comfort en stijl. Wij zorgen voor elk detail om een ​​naadloze ervaring te garanderen.
Ongeacht de bestemming bieden wij persoonlijke service van zakelijke conferenties tot dagjes uit of vakanties.

loc

On destination

Met onze haal & breng service brengen wij de gewenste auto op iedere gewenste locatie of het nou in Nederland of in het buitenland is.

services

Chauffeur

Heeft u VIP of directievervoer nodig? Door een professioneel opgeleide en ervaren chauffeur in te huren, kunt u zich tijdens de reis ontspannen.

services

Yacht charter

Cruise rond de Balearen bijgestaan ​​door ons professionele team en geniet van een onvergetelijke luxe jachtvakantie. Wij nodigen u uit om enkel van onze meest populaire en indrukwekkende jachten te ontdekken.

services

Jet charter

Of het nu gaat om een ​​korte reis voor een weekendje skiën of een vakantie van twee weken in de Caraïben of zelfs zakelijke doeleinden. Wij zullen altijd de meest geschikte privéjet vinden om ervoor te zorgen dat u en uw dierbaren veilig en wel aankomen.

services

Villa rental

Een prachtige verzameling luxe villa’s op onze favoriete bestemmingen, allemaal met de hand gekozen en persoonlijk geïnspecteerd door het Villa Retreats-team om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze hoge normen.

Alles voor ultieme comfort en stijl

Zelf rijden

100km vrij

Nieuwste auto’s

logo-ret

Winkel

Royal Cars & Watches
Rosbayerweg 153
1521 RW Wormerveer
Noord-Holland, Nederland

Contact

Tel:00316 – 13771919
Ma t/m Za: 09:00 – 20:30

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden

© 2014 – 2019 Royal Cars & Watches. All Rights Reserved

Open chat